100% totalentreprise er din garanti for et gennemskueligt og gnidningsfrit forløb

Én kontaktperson

Mange års erfaring har lært os, at når feinschmeckerdrømme skal realiseres, kræver det et konstant øje på detaljen.

Der er mange afgørende facetter, der skal koordineres i den rigtige rækkefølge for, at sikre at projektets helhed ikke bliver glemt i farten.

Derfor prioriterer vi, at du kun har én kontaktperson fra første streg til afleveret projekt. Din tryghed for at alt bliver som det oprindeligt var aftalt.

Én kvalitetsansvarlig

Når man skaber gourmet i boligform er kun det bedste godt nok. Det sætter krav til at enhver opgave udføres med præcision af nøje udvalgte fagfolk.

Det handler om nøjagtig briefing for, at undgå misforståelser imellem projektets forskellige faggrupper. Det handler om tydelig koordinering, så man kan stole på at folk kommer når det er aftalt.

Med én kvalitetsansvarlig er du sikret, at eventuelle udfordringer gribes undervejs og at slutresultatet afspejler den feinschmeckerkvalitet, som du altid har drømt om.

Én samlet regning

Det kræver sit, at holde et samlet overblik og gennemskue omfanget af alle de økonomiske facetter i et boligprojekt, hvor man ønsker at holde kvaliteten helt i top.

Derfor har vi gjort det enkelt for dig, ved at samle alt under vores vinger. Det er din sikkerhed for at helheden bliver tænkt ind og at du får lavet det rigtige stykke arbejde til prisen.

Det betyder samtidig, at alle projektets garantier er samlet hos én leverandør. Det gør det nemt for dig, hvis der skal placeres et ansvar eller udbedres skader i fremtiden.