Sådan opfylder vi dine feinschmeckerdrømme

1 — Opstartsmøde: Sæt ord på dine idéer

Når du har kontaktet os, er det første vi gør at lytte til dine ønsker og danne os et grundigt indtryk af dit hjem. Dine inputs er essentielle for, at vores team af snedkere kan yde den mest kompetente sparring for dit boligprojekt. Efter den første indledende dialog udvikler vi en tydelig opgavedefinering og starter processen for de første projektudkast.

Håndlavet snedkerkøkkenø

2 — Ideoplæg: Du involveres i udviklingsprocessen

Dine idéer konkretiseres og udfordres til et kreativt udviklingsmøde, hvor vi i fællesskab gennemgår de første tanker for projektet. Sammen diskuterer og justerer vi alle detaljer fra materialevalg til hårde hvidevarer og grebsudforminger. Vi deler vores erfaringer og kommer med det første prisoverslag. 

3 — De endelige detaljer: Vælg det bedste for dig

Nu er tiden inde til at fastsætte de sidste detaljer. Vi sikrer at det æstetiske udtryk hamonerer med helheden af dit hjem og der udformes målfaste tegninger for projektet. Du får lov til at mærke og se eksempler på både kvaliteten og detaljegraden med udgangspunkt i dine valg. Når de endelige finesser er afstemt udarbejdes et komplet tilbud.

4 — Totalentreprise: Vi håndterer alle projektets facetter

Nu kan du læne dig tilbage og lade os klare alt arbejdet. Første opgave er planlægningen af alle projektets faser fra start til slut, så du får et tydeligt overblik for projektets forløb. Derfra håndterer vi alle facetter for dig og sikrer at alle detaljer når i mål. Vi er din eneste kontaktperson gennem hele projektet. Din garanti for at projektet holder kvaliteten og prisen.

Læs om totalentreprise