Snedkerkøkkener og boligindretning

Skab rum til feinschmeckerlivet

Det skal være tilladt at have store ­hverdagsdrømme. Giv dine idéer den tid og næring de fortjener. Lad dem ­udspringe fra dit køkken, dit badeværelse eller et andet ­yndlingsrum i din bolig. Mulighederne er uendelige og med den rette sparring er der altid en vej til at realisere dem.

Et køkken du gerne vil arve

Som snedkere gør vi en dyd ud af, at videreføre de ­danske traditioner for design og kvalitetsbevidsthed. Godt og solidt håndværk kan gå i arv. Derfor er dit nye ­s­nedkerkøkken eller din boligindretning fra Fein Wood en investering i fremtiden.

Detaljer du gerne vil vise frem

Som snedkere gør vi en dyd ud af, at videreføre de danske traditioner for design og kvalitetsbevidsthed. Godt og solidt håndværk kan gå i arv. Derfor er dit nye ­snedkerkøkken eller din boligindretning fra Fein Wood en investering i fremtiden.

Vi inviterer dig derfor til at dykke ned i vores eksklusive brochure, hvor hver side afspejler vores dedikation til kvalitet og innovation. Vores brochure er ikke blot en samling af referencer, men en hyldest til kunsten bag snedkerarbejde, hvor tradition møder moderne stil.

Download vores brochure

Referencer

Skab harmoni med den fuldendte løsning

Snedkergulve

Sikrer strømlinet kvalitet fra top til tå med vores luksus snedkergulve. Vælg den stil, der harmonerer med resten af dit feinschmeckerprojekt. En simpel måde at skabe helhed og fuldende udtrykket i din bolig. 

Se vores snedkergulve

Interiør

For feinschmeckere gør de små detaljer en stor forskel. Derfor prioriterer vi, at hjælpe dig hele vejen i mål. Det betyder at vi også udfører interiøropgaver. Alt fra spiseborde til stole og vinreoler. Alt sammen tilpasset din stil og dit individuelle behov.

Se vores produkter

Gennemgående kvalitet og garanti for et bæredygtigt arbejds- og levemiljø

Vælg den træsort du drømmer om

For feinschmeckere er kun det bedste godt nok. Derfor køber vi kun træmaterialer fra øverste hylde og altid med tanke for miljøet. Din garanti for at bæredygtige certificeringer er på plads. Alle træsorter er tilgængelige. Det eneste du skal forholde dig til er, hvilken dit projekt skal bygges op omkring. 

Du får et bæredygtighedsdiplom

Kærligheden til træ og ambitionen om at bidrage til en bæredygtig fremtid forpligter. Derfor sikrer vi altid bevarelse af skovdrift i samme niveau, som træforbruget til dit projekt. Som bevis får du et flot skovdiplom, så du kan nyde resultatet med ekstra god samvittighed.

Vælg det bedste fra Gaggenau til Quooker og Miele

Der er ingen begrænsninger i valget af leverandører til elementer og hårde hvidevarer til dit snedkerkøkken eller boligprojekt. Det er vores ambition og forpligtelse af sikre kvalitetsniveauet hele vejen rundt. Derfor samarbejder vi kun med de bedste.

“Træ er en fantastisk ressource. Ikke bare for os, men også for miljøet. Derfor er det vores pligt, at vise ansvarlighed for en bæredygtig fremtid”.

Rasmus Korsaa, Medejer